szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Három hónap pihenést írtak elő orvosai Monsterrat Caballénak, a világhírű spanyol operaénekesnő ugyanis a közelmúltban enyhe szélütést kapott és eltörte a vállát.

A 79 éves katalán szoprán október 20-án került kórházba, miután oroszországi fellépésén enyhe szélütést kapott. Elájult és eltörte a vállát. A szoprán hazájában, Spanyolországban - Barcelonában - vonult kórházba, fellépéseit pedig lemondta.

Caballé a tervek szerint november 11-én állna színpadra Barcelonában egy jótékonysági koncerten, orvosai azonban nem tanácsolják számára a fellépést. 

Menedzsmentje tájékoztatása szerint az énekesnő a múlt héten elhagyhatta a kórházat, miután a szélütést "teljesen kiheverte". Orvosai ugyanakkor három hónap "szigorú pihenőt" írtak elő számára annak érdekében, hogy a törése is rendesen meggyógyuljon.

Monsterrat Caballé a 20. század egyik legjelentősebb operaénekese, 55 éves pályafutás áll már mögötte.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nobel-békedíjra jelölték Alekszej Navalnijt

Nobel-békedíjra jelölték Alekszej Navalnijt

Lovasi András pályázatot írt ki a raktárkoncertes gázsijára

Lovasi András pályázatot írt ki a raktárkoncertes gázsijára

Az Emmi tagadja, hogy betelt volna a lélegeztető-kapacitás két fővárosi kórházban

Az Emmi tagadja, hogy betelt volna a lélegeztető-kapacitás két fővárosi kórházban