szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hollywood-i sztárok soha nem voltak szemérmesek. Kedvenc mondatuk változatlanul: a határ a csillagos ég.

Shia LaBeouf készen áll, hogy negyedszer is harcba szálljon az alakváltó robotok ellen, de van egy apró kikötése: 18 millió dollárt kér a Transformers 4-ért. Az ifjú sztár korábban azt mondta, többé nem szeretne szuperprodukciókban szerepelni, ezért kiszáll a Transformers-sorozatból, és inkább kis költségvetésű művészfilmekben kamatoztatja tehetségét.

Úgy tűnik, van az a pénz, amiért hajlandó meggondolni magát. A 18 millió egyébként nem is olyan sok, hiszen csak 3 millióval több, mint amennyit a Transformers 3-ért kapott.

Van az a pénz, amennyiért legyőznék
©

A színész sajtósa utóbb cáfolta, hogy LaBeouf a gázsiról tárgyalna a robotos franchise producereivel, egyben azt is, hogy ügyfele valaha is bármi rosszat mondott volna a sok robbanást és kevés párbeszédet felvonultató filmekről. Egyben azt is kijelentette, hogy Shia nem a várható javadalmazás, hanem művészi érték alapján választ filmszerepeket.

A negyedik Transformers-filmnek még címe sincs, csak az alkotók biztosak, azaz a Steven Spielberg a legfontosabb producer, és szokás szerint Michael Bay rendezi.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
43 illegális bevándorló szabadult ki egy hűtőkamionból Bécs mellett

43 illegális bevándorló szabadult ki egy hűtőkamionból Bécs mellett

Ki neveli a gyereket, ha az anya újra dolgozni kezd?

Ki neveli a gyereket, ha az anya újra dolgozni kezd?

Kórházszövetség: Jóval nagyobb nyomás nehezedik most a kórházakra, mint tavasszal

Kórházszövetség: Jóval nagyobb nyomás nehezedik most a kórházakra, mint tavasszal