szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az X-faktor szombat esti elődöntőjében Antal Tímea, Csobot Adél és Oláh Gergő versengett. A vasárnapi fináléban Antal és Oláh mérkőzik meg.

A versenyzők a válogatáson elénekelt dalaikat adták elő három és fél hónap után újra, majd hazai előadókkal duetteztek, végül a párbajszámaikat hallhatta a közönség. Antal Tímea és Csobot Adél is Malek Miklós mentorálásával jutott el az elődöntőig, míg Oláh Gergő Geszti Péter csaptába tartozott. A zsűrinek a szombat esti élő műsorban már csak kommentálási lehetősége volt, amit leginkább ajnározásra használtak. A döntést a nézők hozták meg.

Először Antal Tímea neve hangzott el a döntősök közül, majd Oláh Gergőé. A charlestonokban profi, és revütáncban is igen ügyes Csobot ezzel kiesett a versenyből.

Csobot Adél kiesett
©

Vasárnap este nyolctól a harmadik magyarországi X-faktorban újra fiú-lány döntő lesz.

Az első X-faktor nyertese Vastagh Csaba volt 2010-ben, a másodikat Kocsis Tibor nyerte meg tavaly Muri Enikővel szemben. Az idei X-faktor több megosztó személyiséggel is machinált. Zámbó Krisztián szereplésén három hónapon át csámcsoghatott a nyilvánosság, november végén esett ki Zámbó Jimmy fia, és ezzel sokak szerint tömegoszlató fegyver lett az RTL-Klub bulvárarzenáljában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!