szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A terrorista elődök példáját is érdemes tanulmányozni, ha valaki a Föld elpusztításra törekszik. Ráadásként Kirk kapitány kilátásba helyezte J.J.Abrams elrablását.

Nem sokat lehet tudni a magyar mozikban júniustól látható Sötétségben: Star Trek cselekményéről, de az előzetesből sejthető, hogy az új főgonosz, John Harrison igyekszik lerombolni a Földet, és jelentős eredményeket ér el ezen a téren.

©

A karaktert játszó színész, Benedict Cumberbatch a minél nagyobb hitelesség érdekében beleásta magát a terrorszervezetek történetébe, abból kiindulva, hogy a Star Trek eposza párhuzamos világban játszódik, tehát hasonlít a miénkre, és Harrison voltaképpen terrorista. "Tanulmányoztam, hogy a különböző szervezetek hogyan küzdöttek céljaik elérése érdekében, különös tekintettel azokra, amelyek nem politikai úton próbáltak érvényesülni - mondta az angol színész. - Nem kellett messzire mennem, hogy terroristákat találjak."

Mivel kétség nem fér ahhoz, hogy Cumberbatch dermesztő galaktikus gonosztevő, a Star Trek stábját más aggasztja mostanában. Amióta az első két új Star Trek rendezője, J.J. Abrams elvállalta a Csillagok háborúja VII. elkészítését, attól tartanak, beszippantja őt a másik messzi-messzi galaxis, és nem lesz energiája a Star Trek 3 forgatására.

"Teljesen lelombozna, ha nem ő csinálná a harmadik részt - mondja Chris Pine, a Star Trek Kirk kapitánya. - Lehet, hogy el fogjuk rabolni, és addig nem eresztjük, amíg le nem szerződik a következő produkcióra."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Pénteken megdőlhet a napi melegrekord, vasárnap már havazhat

Pénteken megdőlhet a napi melegrekord, vasárnap már havazhat

Marabu Féknyúz: Bízhatok a vakcinában?

Marabu Féknyúz: Bízhatok a vakcinában?