szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amikor megtudta, hogy bátyja meleg, feladta a katolicizmusát, és soha többé nem szeretne fogyókúrázni.

Legnagyobb gázsi: Csajok háborúja – USD 5 000 000

Kedvenc kollégái: Meryl Streep – aki „egyszerűen isteni”

Született: 1982. november 12., Brooklyn, New York (USA)

Sziklaszilárd katolikus elvek között nőtt fel, 15 évesen azonban megtudta bátyjáról, hogy meleg. Mivel nem tudott azonosulni a vallással, ami „elítéli bátyja szexuális érdeklődését”, elhagyta a katolikus vallást de továbbra is ragaszkodik a kereszténység valamely formájához. Hogy melyikhez, ennek kidolgozása még „munkafolyamatban”.

Konzervativizmus, vagy szigrú erkölcsök tényleg nem jelentkeznek karrierjében, talán nem is valósíthatná meg magát apáca-jalamokkal. A kislányos ártatlanságát, a szűziességét azonban nagyon is szeretik használni a filmesek, akár elkényeztetett arisztokratalánynak kérik fel, mint a Neveletlen hercegnőben (r.: Garry Marshall) 2001-ben, akár karrierkezdő újságírónak, mint Az ördög Pradát visel című filmben (r.: David Frankell).

Anne Hathaway és Hugh Jackman a Nyomorultam című filmben
©

Amiért jelölték: Ez alkalommal egy olyan szerepért jelölték, ami mindenkori álma volt. A nyomorultak Fatine-ját nem csupát eljátszani akarta, hanem Oscar-t is nyerni érti, és ez akár meg is történhet ma. Őt tartják a legesélyesebbnek.

Még valami: Az ördög Pradát visel filmben erősen fogyókúráznia kellett, hogy beilleszkedjen a modell alkatú lányok közé. Gyűlölte.

Vissza az Oscar-gála percről-percre tartalmunkhoz

Vissza az Oscar-gála percről-percre tartalmunkhoz

Jelöltek és esélyesek: Oscar wiki

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha számot tesz a jelszavába, ne a végére tegye és ne egyest

Ha számot tesz a jelszavába, ne a végére tegye és ne egyest

Ferenc pápa imába foglalta Maradona nevét

Ferenc pápa imába foglalta Maradona nevét

Ez a mókus csúnyán berúgott

Ez a mókus csúnyán berúgott