szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elképzelhető, hogy a jövőben lesznek még közös fellépéseik, de egyelőre véget ért az együttműködés Pál Dénes és Agárdi Szilvia között – írja a Bors. Mindkét énekes a saját karrierjére akar koncentrálni.

Pál Dénes és Agárdi Szilvia nem énekel több duettet együtt, mert a The Voice győztese inkább saját karrierjére szeretne koncentrálni – írja a Bors.

A fiú felszabadultnak érzi magát, hogy véget ért a közös éneklés, Szilviának viszont hiányozni fog a fiú, de elfogadta a döntést – részletezi a lap.

"Nagyon fárasztó volt az elmúlt néhány hét. Nem tudtam magam elengedni, hiszen állandóan figyelnem kellett Szilvire. Félreértés ne essék, nem panaszkodom, de felszabadultam most, hogy véget ért az eurovíziós válogató" – mondta Pál Dénes, majd hozzátette: "Elképzelhető, hogy fellépünk majd még Szilvivel, de abban korántsem vagyok olyan biztos, hogy belefogunk egy nagy közös projektbe. Minden drámai túlzás nélkül mondom, hogy ennek most itt vége van. Lezártuk a dolgot."

"A saját utamat szeretném járni, felépíteni a karrieremet" – tette hozzá az énekes, aki most minden erejével azon igyekszik, hogy bővítse a repertoárját, és idővel rátaláljon a saját zenei stílusára.

Noha A Dal című műsor után úgy tűnt, hogy Szilvi bízik a folytatásban, most már másképp nyilatkozott. "Hiányozni fog a közös munka, de örülök, hogy most foglalkozhatok végre a saját dalommal. Dénessel persze továbbra is tartjuk majd a kapcsolatot."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járványra fogják, de már a 2022-es választások miatt szórják a pénzt Orbánék

A járványra fogják, de már a 2022-es választások miatt szórják a pénzt Orbánék

Győzelemmel nyitott a magyar válogatott a kézilabda-vébén

Győzelemmel nyitott a magyar válogatott a kézilabda-vébén

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora