szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A budapesti "meleg helyzetre" utalgatott Kósa Lajos abban a videoüzenetben, amelyet Vidnyánszky Attilának és a debreceni Csokonai Színháznak küldött az igazgató távozása alkalmából. A haon.hu beszámolója szerint kétértelmű szavait kuncogás követte.

"Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" – így zárta szavait Kósa Lajos, Debrecen polgármestere abban a videoüzenetben, amelyet a Csokonai Színháznak, és a leköszönő igazgatónak, Vidnyánszky Attilának küldött.

A haon.hu beszámolója szerint Kósa utolsó, meglehetősen kétértelmű mondatát kacajok és kuncogások fogadták.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Színház leendő igazgatója szerdán búcsúzott el a társulatától, ebből az alkalomból küldte el jókívánságait a polgármester is.

©

Az üzenetben megköszönte a munkáját mindenkinek, illetve hangsúlyozta: bízik a közös munka folytatásában, s hogy Vidnyánszky Attila nem szakad el végleg a várostól, mely mindig szeretettel várja majd.

Kósa az új igazgatónak, Ráckevei Annának is üzent: "Kedves Anna, fel van téve jó magasra a léc!".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A harmadik hullám az iskolákat is elérte, egyre több helyen állnak át digitális oktatásra

A harmadik hullám az iskolákat is elérte, egyre több helyen állnak át digitális oktatásra

Radar360: Nem jönnek a lazítások

Radar360: Nem jönnek a lazítások

Fekete-Győr sokat csuklik: A Momentum nyomulása leforrázta az ellenzéket

Fekete-Győr sokat csuklik: A Momentum nyomulása leforrázta az ellenzéket