szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jövőre új valóságshot indít a TV2 Az élet show-ja címmel – számolt be az Origo. A realitybe érdekes, de nem ismert személyiségeket keresnek.

Újabb valóságshow-t indít a TV2 2014-ben, és várhatóan Az élet show-ja lesz a címe – tudta meg az Origo.

A portál szerint napi realityről van szó, amely hasonlít az Édes életre abban, hogy párhuzamosan több ember mindennapjait kíséri figyelemmel.

A készítők jelenleg érdekes személyiségeket keresnek, akik lehetőleg izgalmas munkát végeznek és/vagy zajos nagycsaládban élnek.

Az Édes élet, amely mintája lenne az új realitynek, megfelelő számokat hoz, nézettségben legutóbb 10. volt a teljes lakosságnál, 11. pedig a célcsoportban.

Arról még nincsenek információk, a TV2-csoport mely tévéjén és pontosan mikor indulna a civilekkel felvett valóságshow.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

Figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt

Figyelmeztetést adtak ki zivatarok miatt

Tízből egy nőt érint a baj, de nehéz észrevenni a csokoládécisztákat

Tízből egy nőt érint a baj, de nehéz észrevenni a csokoládécisztákat