szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Filmpartners Budapest néven új céggel törne be a nemzetközi filmpiacra a Pataki Ági nevével fémjelzett Filmpartners Productions, amely korábban az Üvegtigris sorozat elkészítésében is részt vett – közölte a Kreatív.

A Filmpartners Productions nemzetközi filmes szervízszolgáltatásokkal bővül, amelyet egy új cég, a Filmpartners Budapest készít majd – idézte a társaság közleményét a Kreatív. 

Az új cég a nemzetközi reklámfilmek gyártása mellett saját filmes produkciókat, nemzetközi koprodukciós együttműködéseket és nemzetközi nagyjátékfilmek gyártását is tervezi. Tulajdonosai Pataki Ági és Ditz Edit, a cég ügyvezetői feladatait Ditz Edit látja majd el.

Ditz korábban a Danubius és Roxy rádiók kommunikációs igazgatója volt, azt megelőzően pedig a Zwack Wine House marketingvezetője és a Mirai Interactive online ügynökség kommunikációs igazgatójaként dolgozott.

A Filmpartners Productions eddig 25 játékfimet és közel ezer tévéreklámot gyártott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden belga járványadat javult a héten

Minden belga járványadat javult a héten

Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés

Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés

Vádat emeltek a csengeri örökösnő ellen

Vádat emeltek a csengeri örökösnő ellen