szerző:
hvg.hu

Vasárnap visszatér a képernyője a Magyarország, szeretlek! című műsor, amelyben továbbra is Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő lesz a két csapatkapitány.

Március 2-án ismét visszatér az m1 képernyőjére a Magyarország, szeretlek! című műsor Szente Vajk vezetésével. A show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. A két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már rögtön az első adásban meglepi a közönséget.

A feladatok közt ezúttal is ott lesz a Vaktérkép, a Lista, a "Ki vagyok én?", a Szóbeszéd, a "Ki nevet a végén?", valamint a játékosok rémálma: a Ketyegő, és ismét visszatér a Vetítő. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A műsor állandó zenekara, a Gitano Live népszerű, ismert énekesekkel egészül ki, és ott lesz az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

Március 2-án Döbrösi Laura színésznő, Németh Kristóf, Faragó András, Magyar Attila színművészek, Kovács Ági olimpiai bajnok és Takáts Eszter énekesnő mutatják meg mit tudnak Magyarországról, a zenékről pedig Vágó Bernadett, az Operettszínház színésznője gondoskodik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!