szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gidák és Szikora Róbert menedzsere is felmondtak, így az énekesnek teljesen új csapatot kell felépítenie – számolt be a Bors.

Korábbi sajtóinformációk szerint az R-Go-gidák tanulmányaik miatt hagyták ott az együttest, mára azonban kiderült, hogy ez csak részben igaz – írja a Bors. Rajtuk kívül pedig a menedzsere is felmondott Szikora Róbertnek.

A menedzser, Hamza Zoltán az X-faktor után közölte döntését Szikorával. "Az X-Faktor után felmentem Robihoz, és megköszöntem neki az elmúlt tizenhárom évet. Ebben az időszakban egyszerűen nyaralni sem voltam, a családommal, sze­ret­teim­mel sem tudtam foglalkozni. Kellett a váltás, az új kihívás, így elindultam egy másik úton. Búcsúzásképpen kaptam egy szép szuvenírt is" – mondta Hamza.

Lélekben ez most már nem ugyanolyan, mint a ’80-as években, amikor szinte éjjel-nappal együtt voltunk mindnyájan, stúdióztunk, koncerteztünk, főztünk. Megértem, hogy ma már csak úgy tudnak talpon maradni a fiatalok, ha több lábon állnak. Az X-Faktorból két táncoslánnyal folytatjuk. Táncolni mindenki tud, de ők ketten azt a pluszt is hozzák, ami a „gidasághoz” kell.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!