szerző:
hvg.hu

Söröspoharakkal dobálták meg a színpadon Macaulay Culkint, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárját, aki Pizza Underground nevű bandájával lépett fel Manchesterben.

A Velvet Underground zenekar számait humorosnak szánt, pizzás tematikára átdolgozó banda első nagy-britanniai turnéja keretében pénteken a Zoo nevű helyen lépett fel, amikor a koncert egy pontján a tömeg műanyag poharakkal kezdett dobálózni, Culkin kazoo-szólóját pedig az egyik feldühödött néző félbe is szakította – írja a Metro.co.uk.

©

A banda ezután még visszatért a színpadra, de a színpadra özönlő tömeg miatt nem tudták befejezni a koncertet. Az esetet követően többeket kitiltottak a helyről.

Ha kíváncsi a ma 33 éves Culkin zenekarára, itt megnézheti:

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!