szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Átlagosan napi félmillió forintot kerestek az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-jának szereplői, bár hárman a többieknél jóval többet, összesen akár 7 millió forintos gázsit kaphattak - jelentette a Blikk.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának szereplői közül Szabó Zsófi, Erdei Zsolt és Gáspár Bea kapta a legmagasabb gázsot, fejenként 6-7 millió forintot  - közölte a Blikk.

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója nem kívánt reagálni a lap értesüléseire, arra hivatkozva, hogy a szerződések csupán az érintettekre tartoznak. A Blikk egy neve elhallgatását kérő informátort idézve viszont azt írta, mindenkinek fix szerződése van, tehát aki egy hét után kiesett, az ugyanúgy megkapja a megállapodásában lévő pénzt, mint az, aki majdnem két hétig vett részt a műsorban.

A honoráriumok között viszont milliós eltérések vannak az informátor szerint, a többség ötmillió forint alatti összeget kap a részvételért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!