szerző:
hvg.hu

A Fox tévécsatorna elnökei egy sajtóeseményen beszéltek arról, hogy újraéleszthetik az X-akták című sorozatot.

Gillian Anderson, mint Scully nyomozó
©
"Igaz, hogy beszélgettünk mostanában az X-aktákról. Reményeink szerint vissza fogjuk hozni valamikor" – mondta Gary Newman és Dana Walden, a Fox Television Group két elnöke, sajtókörútjuk egyik állomásán. A Digital Spy szerint a legendás sorozat a 24 mintájára, minisorozat formájában térhet vissza a képernyőkre.

Az elnökök nagyszerű élményként élték meg a sorozat kilenc évadját, és elmondták, hogy még mindig nagyon jó kapcsolatot ápolnak Chris Carter készítővel, illetve a két főszereplővel, David Duchovnyval és GIllian Andersonnal. "Bizakodóak vagyunk, de nehéz ügy. A színészek nagyon elfoglaltak. Chris rengeteg dolgot csinál, szóval egyelőre megpróbálunk időpontot találni neki".

A Scully nyomozót alakító Gillian Anderson jelenleg a Hannibal című sorozatban, illetve a rendőrös Hajszában is játszik, míg a Kaliforgia véget értével Duchovny az Aquarius című szériában tűnt fel. Chris Carter új sorozatát, a The Aftert végül elkaszálta az Amazon Studios, még mielőtt egy epizód is megjelent volna.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!