szerző:
Balkányi Nóra
Tetszett a cikk?

A színészek könnyed romkomban örömjátszanak a netes-randizós, klasszikus szerepcserélős komédiában. Téma az örök szerelem. A Rózsavölgyi Szalon február 12-én mutatta be a romance.com-ot.

Nem spoilerezünk sokat, mikor azt mondjuk, hogy a romance.com végére mindenki boldog lesz. Kivéve az, akit amúgy sem szerettünk, mert nem jófej. Egymásra talál nagymama és idős úr, gyönyörű unoka és jófej srác. Helyére billen mind az univerzum.

A sztori szerint az öntudatos harmincas Terry (Sipos Vera) nagyanyjával (Molnár Piroska) él szeretetteljes viszonyban. Elhangzik néhány „ugyan már, az agyamra mész, nagyikám”, de valójában békesség van és öröm. Az alapkonfliktust Terry barátja, Jef (Formán Bálint) okozza egyszerű létezésével. Az elvont fickó ugyanis nem az igazi. Nora ezt végig tudja, Terry még nem.

A dolog onnantól kezd helyzetkomikumra építő, kilencvenes évekbeli sztorihoz hasonlítani, hogy Terry a net elé ülteti a nagymamit. Ő pedig éppen, mit ad ég, egy társkereső oldalra navigálja el magát. Itt üti el idejét a kedves és laza Benny (Jordán Tamás) is, aki egy netkávézóból csapja a szelet mindenféle álidentitás mögött. Ebben Don (Domokos Zsolt), a laza színész slash pincér srác segít neki.

További színházajánlók

Leenane szépe

Apa

Benny Norával való ismerkedésekor végül Donnak adja ki magát, Nora pedig Terrynek – innentől pedig mindenkinek a saját fantáziára bízzuk a happy end felé mutató bonyodalmakat.

Az amerikai Hindi Brooks darabját Dicső Dániel rendezte szórakoztatóra.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Menczer szerint Európa Kínában áll sorban vakcináért

Menczer szerint Európa Kínában áll sorban vakcináért

Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Virológus: Nagyon kevés megbízható információ van a kínai vakcináról

Virológus: Nagyon kevés megbízható információ van a kínai vakcináról