szerző:
MTI

Élete első zenei albumával rukkol elő David Duchovny, az X-akták és a Kaliforgia 54 éves sztárja.

A Hell or Highwater című, 12 számot tartalmazó album a tervek szerint májusban jelenik meg, de címadó dala már kedd óta letölthető

"Olyan volt elkészíteni ezt az albumot, mintha egy álom vált volna valóra, bár egyáltalán nem volt ilyen álmom" - fogalmazott a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, aki leginkább az X-akták Mulderjeként és a Kaliforgia Hank Moodyjaként ismert.

David Duchovny úgy vélte: a dalok a legőszintébb megnyilatkozások, amelyeket valaha létre tudott hozni.

Múlt héten jelentették be, hogy az X-akták című amerikai televíziós sci-fi-sorozatot 13 év után folytatják, amerikai médiaforrások szerint 6 új részt terveznek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!