szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Héftőn délután volt a ruhás főpróba a Wiener Stadthalléban, az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjére. Boggie bíbor színben fog fellépni kedd este, a legtöbben viszont fehér és fekete fellépőruhát választottak.

Pici a bors, de bordó. Boggie ugyanis amennyire kicsi és törékeny, annyira átütő, legalábbis ez jött le a Dal című műsorból, melyből Csemer Boglárka került ki győztesen a Wars For Nothing dalával. Most ugyanezt bebizonyíthatja a Wiener Stadthalléban is, ahol 16 ezres közönség előtt kell hoznia azt a bizonyos átütést. Kedden este 21 órakor kezdődik az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, amelyen tizedikként fog fellépni a magyar a tizenhatos mezőnyből. Boggie már egy hete kint van Bécsben, több próbán átesett, hétfő délután pedig sor került a ruhás főpróbára, ahol egy földig érő, bordó estélyiben jelent meg a magyar énekesnő.

Boggie bordóban látható az elődöntős mezőnyben
©

Egyedi szín, ilyenben ebben a mezőnyben más nem lesz, ez már biztos. Conchita Wurst - aki bár nem versenyez, de tavalyi győztesként fontos szerepet kap a show során - fehérben lép színpadra, és több ország küldöttje ugyancsak a hófehér fellépőruha mellett döntött, de sokan sötétben, feketében, szürkében adják elő majd a dalukat.

Az egyetlen banda, akiket nem igazán érdekelt a flanc és a csillogás, az a finn Pertti Kurikan Nimipäivät punkzenekar.

A fotósorozatot az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos oldalán követheti. A magyar tévénézők este kilenctől követhetik a dalversenyt a Duna tévén.

©

Nyerhetnek az Eurovízió legőszintébb indulói? - Olvassa el cikkünket a finn punkzenekarról

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megkérdezte, miért tartóztatják le a tüntetőt, az orosz rendőr hasbarúgással válaszolt

Megkérdezte, miért tartóztatják le a tüntetőt, az orosz rendőr hasbarúgással válaszolt

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

Kilépett a DK-ból az óbudai alpolgármester, mert csalódott Gyurcsány Ferencben

Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét

Végre felújítják a régóta elhanyagolt budai Malom-tó környezetét