szerző:
hvg.hu

Most már fotók is bizonyítják, hogy tizenhárom év után újra nyomozásba kezd Mulder és Scully.

A forgatásról kikerült képek mpst már egyértelműen bizonyítják, tényleg új részeket láthatunk a kultikus sorozatból. Az alkotók illetve a két főszereplő, David Duchovny és Gillian a Anderson is megosztott néhány fotót a közösségi oldalakon. Az X-akták rajongói oldala a következő képet tette ki a forgatásról a Facebookra:

Exclusive for our fans- your first look at Mulder and Scully!

Posted by The X-Files on Wednesday, 10 June 2015

A Scullyt alakító Gillian Anderson pedig ezzel a képpel fokozta a kedélyeket:

Természetesen nem csak az alkotók, hanem az első forgatási napon ott tartózkodó újságírók és rajongók is azonnal publikálták a nagy eseményt megörökítő fotókat:

A sorozat új évadjához a hírek szerint hat rész készül, és a gyártó Fox 2016 januárjára tervezi a várva a várt premiert. A sorozat visszatérésével ebben a cikkünkben foglalkoztunk bővebben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!