szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Most már biztosnak tűnik, hogy nem lép fel többet az Illés zenakar, Szörényi Szabolcs kiszáll - írja a Blikk szerdai száma.

Szörényi Szabolcs úgy döntött, hogy nem lép fel többet az Illés zenakarral, nélküle pedig a többiek sem folytatják – írja a Blikk. A napilap szerint Szörényi a számtalan visszatérés után azért döntött a befejezés mellett, mert megromlott a hallása. Testvére, Szörényi Levente azt mondja, megérti a bátyja döntését. Ketten pedig Bródyval nem akarnak koncertezni, "nem vagyunk mi Simon és Garfunkel". A zenekar tagjai közül már csak ők hárman élnek. Bródy a Blikknek annyit mondott, hogy Szabolcs nélkül nem akarnak koncertezni. "Egy korszak véget ért. Szép idők voltak" – tette hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!