szerző:
hvg.hu

Az HBO új saját gyártású sorozata, az Aranyélet akár mérföldkő is lehet a műfaj hazai történetében. A családi dráma most újabb stílusos trailert kapott.

Az Aranyélet novemberben debütál majd az HBO-n, és korábban, amikor a forgatáson jártunk, mi is úgy éreztük, a csatorna a Társas játék és a Terápia után újabb komoly dobásra készül.

Aranyélet - Novembertől a magyar HBO-n

Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó - ők alakítják a főszereplő Miklósi családot az HBO Magyarország novemberben érkező új sajátgyártású sorozatában. Az Aranyéletért pedig súlyos árat fizetnek - ebből kapunk ízelítőt a sorozat legújabb előzetesében. #AranyéletHBO

Posted by Aranyélet on Tuesday, 25 August 2015

A történet középpontjában egy jómódú család áll, ahol a családfő, Attila (Thúroczy Szabolcs) különböző mutyikból épített hamis várat, vagyona sorozatos csalások eredménye. A széria cselekményét az ő erkölcsi dilemmája indítja be: felhagyjon bűnöző életmódjával vagy fenntartsa a látszatot a családon belül? Feleségét a sorozatszerepet először vállaló Ónódi Eszter alakítja majd, míg a történet szerint két gyerekük, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) is elég nagy már ahhoz, hogy rájöjjenek, szüleik nem tisztességes módon érték el, hogy nagy lábon élhessenek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!