szerző:
hvg.hu

Egyre több minden derül ki az HBO Magyarország novemberben érkező, saját gyártású sorozatáról. Az Aranyélet hivatalos előzeteséből pédául azt is megtudjuk, hogy nem csak a családapa, hanem fia is elmerül a kis magyar simliskedésben.

Az Aranyélet egy csalásokból, ügyeskedésekből meggazdagodó magyar családra, Miklósiékra fókuszál. A családfő (Thuróczy Szabolcs) megunja a kiskapukat kereső életet, de a hosszú évek jómódja után nehéz az átállás, ráadásul felesége (Ónodi Eszter) és két gyereke (Döbrösi Laura, Olasz Renátó) is máshogy reagál az életmódváltásra.

Aranyélet - Hivatalos előzetes

Aranyélet trailer premier! Megérkezett az HBO Magyarország új, saját gyártású sorozatának hivatalos előzetese! A 8 részes Aranyélet Dyga Zsombor és Mátyássy Áron rendezésében, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó főszereplésével november 8-án érkezik. #AranyéletHBO

Posted by Aranyélet on Wednesday, 14 October 2015

A sorozat forgatásáról írt riportunkat itt, a hvg.hu által bemutatott exkluzív werkvideót itt, a hivatalos plakátot pedig itt találja.

Az Aranyélet november 8-án debütál az HBO-n.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!