szerző:
hvg.hu

A pénzhajhászásban széteső családról szóló sorozat, az Aranyélet főszereplői, Thuroczy Szabolcs, és Ónodi Eszter az új videóban beszélnek először karakterükről. Az egyik mellékszerepben feltűnő Anger Zsolt szerint nagyon nehéz lesz kihagyni ezt a szériát. Nézze meg elsőként nálunk, a hvg.hu-n a legújabb werkvideót az Aranyéletről!

Korábban már jártunk a forgatáson, megmutattuk a legutolsó előzetest, és az ősz legjobban várt sorozatai közé soroltuk az HBO új, saját gyártású sorozatát, az Aranyéletet.

A nyolc darab ötvenperces epizódból álló szériában egy olyan család történetét követhetjük végig, akik tisztességtelenül jutottak el a jómódú létig, de amikor helyes útra térnének, nehezen megy az átállás.

A szériáról elsőként nálunk nézheti meg a legújabb, néhány eddig nem látott jelenet forgatását is felvillantó háttérvideót, melyben a főszereplők, a vagyonához kétes úton jutó apát alakító Thuróczy Szabolcs és a gazdagsághoz foggal-körömmel ragaszkodó anyát játszó Ónodi Eszter mellett a két rendező, Dyga Zsombor, és Mátyássy Áron is elárul néhány kulisszatitkot.

Thúroczy szerint a családfenntartás és tisztességes lét között őrlődő karakterével majdnem az összes magyar apa tud majd azonosulni, míg Ónodi szerint a feleség ebben a történetben már-már Lady Macbethhez hasonlóan hajtja férjét az egyre kétesebb üzletekbe.

©

A videóban természetesen ugyanúgy megszólal az Aranyélet két fiatal főszereplője is, a tizenhat éves lány szerepében feltűnő Döbrösi Laura, és a család sötét ügyeit lázadással feldolgozó fiút megformáló Olasz Renátó is.

Az Aranyéletet novemberben mutatja be a magyar HBO.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!