szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jelenleg a Twin Peaks újraélesztésén dolgozó rendező szerint rengeteg baromság kering róla az interneten, ezért is kezdte most el megírni a memoárjait.

Lynch természetesen az önéletrajzi könyvébe is belevitt egy csavart: nem egyedül, hanem Kristine McKenna újságíróval közösen írja meg saját történetét, ami várhatóan 2017-ben kerül majd a boltokba.

“Rengeteg baromság kering rólam, különböző könyvekben és az egész interneten” - mondja a rendező a Life and Work címűre keresztelt könyv brit kiadója, a Canongate közleményében. “Össze akarom gyűjteni egy helyre az összes valós információt, hogy ha valaki tudni szeretne valamit, akkor ebben megtalálják" - nyilatkozta Lynch, hozzátéve, hogy nem is volt kérdés, hogy McKennával együtt írják a könyvet, kettejük közös története ugyanis messzire nyúlik vissza.

Az életrajzi mű kettős struktúrára épül majd: McKenna 90 személlyel (a rendező barátaival, családtagjaival, munkatársaival) készített interjút, az azokból kirajzolódó pályakép egyes momentumaira pedig maga Lynch anekdotázik majd.

Lynch jelenleg a Twin Peaks újraélesztésén dolgozik, amit várhatóan szintén 2017-ben mutatnak be.

Ez lesz a rendező második könyve, 2007-ben ugyanis Hogyan fogjunk nagy halat? címmel már kiadott egyet, de abban az életrajzánál is nagyobb hangsúlyt kapott az általa gyakorolt transzcendentális meditáció, és annak a kreatív munkájára való hatása.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus: Szlovéniában enyhítés, Horvátországban további szigor jöhet

Koronavírus: Szlovéniában enyhítés, Horvátországban további szigor jöhet

52 darab 3000+ éves szarkofágot és egy halotti templomot találtak Egyiptomban

52 darab 3000+ éves szarkofágot és egy halotti templomot találtak Egyiptomban

2700 oldalnyi CIA-s ufóakta lett nyilvános, ide kattintva ön is megnézheti

2700 oldalnyi CIA-s ufóakta lett nyilvános, ide kattintva ön is megnézheti