szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség" – mondta a Ridikül kirúgott műsorvezetője, akit saját bevallása szerint teljesen váratlanul ért és lesújtott elbocsátásának híre. A hvg.hu úgy tudja, három részt vettek volna fel a Ridikülből hétfőn, de végül csak egyet csináltak meg. Volt olyan vendég, akit haza is küldtek – ennyire váratlan volt a hír.

Jakupcsek Gabriella, a Duna Televízió Ridikül című műsorának műsorvezetője, a Magyarország, szeretlek! csapatkapitánya összetört a hírtől, hogy ő is a közmédiánál meghirdetett 130 fős leépítés áldozata lett, januártól már nem számítanak a munkájára.

©

Mint arról beszámoltunk, a veterán tévés hétfőn délben, két felvétel között tudta meg, hogy megválnak tőle. A hvg.hu úgy tudja, három részt vettek volna fel a Ridikülből hétfőn, de végül csak egyet csináltak meg. Volt olyan vendég, akit haza is küldtek. Kedden szintén lett volna forgatás, de lemondták.

A Blikk keddi cikke szerint Japupcsek nem titkolta, hogy villámcsapásként érte a hír, hangja el-elcsuklott, amikor telefonon beszéltek vele. Mint a lapnak elmondta, megviselte és váratlanul érte a kirúgása. "Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség" – fogalmazott.

Mint mondta, műsora a legnézettebbek egyike volt. "Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra? Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek?" Egyfolytában az jár a fejében – mondta –, hogy valaki megcsípi, és végre felébred ebből a rossz álomból.

Az MTVA nem reagált a lap megkeresésére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az év eleje óta titkolja a kormány, hányan várnak idősotthoni elhelyezésre

Az év eleje óta titkolja a kormány, hányan várnak idősotthoni elhelyezésre

Frontális karambol a 37-es úton, hatan megsérültek

Frontális karambol a 37-es úton, hatan megsérültek

Korábban érkezhet a Samsung Galaxy S21?

Korábban érkezhet a Samsung Galaxy S21?