szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Harc a szabadságért címmel érkezik az Oscar-díjas színész legújabb filmje, az Éhezők viadala rendezőjétől. Most megjelent a szinkronos előzetes is a polgárháborús filmhez.

Lassan egy éve jelent meg az első fotó a polgárháborús egyenruhában, szakállal mutatkozó Matthew McConaugheyről, akkor azonban még csak forgatták a Harc a szabadságért (The Free State of Jones) című filmet, amihez most megjelent az első szinkronos előzetes.

Gary Ross (Éhezők viadala, Pleasantville) filmje Newton Knight (McConaughey) történetét meséli el, aki egyszerű földművesként él a Mississippi állambeli Jones megyében, amíg a déli és az északi államok között ki nem robban a polgárháború. A Konföderáció katonájaként ő maga is harcba indul, de hamarosan kiábrándul az értelmetlennek tűnő küzdelemből, majd társaival együtt kikiáltják Jones megye függetlenségét a rabszolgatartó Mississippi állam szívében

MConaughey mellett a Star Wars 8-ban is szerepet kapó Gugu Mbatha-Raw, valamint Keri Russell és A szobában is játszó Sean Bridgers is feltűnik a filmben.

A Harc a szabadságért magyar premierje 2016 júliusában lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autóbaleset részese volt Benkő Tibor honvédelmi miniszter

Autóbaleset részese volt Benkő Tibor honvédelmi miniszter

Belehúztak a PlayStation 4-játékosok, csak úgy csörren a pénz a Sonynál

Belehúztak a PlayStation 4-játékosok, csak úgy csörren a pénz a Sonynál

Már országosan elérhető az Auchan online áruháza

Már országosan elérhető az Auchan online áruháza