szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hurok lesz a feltörekvő rendező, Madarász Isti első filmje, olyan színészekkel, mint Martinovics Dorina, Anger Zsolt vagy a Jóban rosszban-ból ismert Száraz Dénes. Az előzetes csavaros történetet és izgalmas akciókat ígér.

Madarász Isti eddig rövidfilmjeivel (Előbb-utóbb, Superdigital), valamint tévéfilmjeivel (A legyőzhetetlenek, A fekete múmia átka) vetette észre magát, de most végre elkészült első nagyjátékfilmje, a Hurok, amit a Filmalap 315 millió forinttal támogatott.

Anger Zsolt a Hurok c. filmben
©

Az időutazós thrillerként beharangozott film főszereplője Ádám (Száraz Dénes), aki illegális szereket csempész külföldre, és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával (Martinovics Dorina) lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást, és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.

Amellett, hogy ebben a filmben próbálja magát újrapozicionálni a Jóban rosszban-ból ismert Száraz Dénes, valamint ez lesz Martinovics Dorina első főszerepe, a Hurokban feltűnik még Anger Zsolt és Hegedűs D. Géza is. A film április 14-én kerül a mozikba.

Egy plakát is érkezett a filmhez:

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Navalnij egész Oroszországot tüntetni hívja mára, komoly összetűzések lehetnek

Navalnij egész Oroszországot tüntetni hívja mára, komoly összetűzések lehetnek

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

Trump utolsó elnöki napján még megkötött egy 23 milliárd dolláros fegyverüzletet

OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik

OGYÉI-főigazgató: Itt nincs politika, szakmai munka folyik