szerző:
hvg.hu

Bakács Tibor Settenkedő az általa vezetett műsorban cigányozta le a miniszterelnököt. A rádió alapértékeivel ellentétesnek tartotta ezt a megnyilvánulást, ezért további döntésig elköszöntek a műsorvezetőtől, és a műsor további munkatársaitól.

Az ominózus rész a Tilos Rádió Honthy és Hanna című műsorában hangzott el. A beszélgetős műsort többekkel együtt és vezető Bakács Tibor Settenkedő nem csak Orbán Viktort találta meg, de kitért a műsort korábban vezető Gerlóczy Ferenc zsidóságára is az adásban, aki később a Facebookon határolódott el az ügytől.

A Tilos Rádió Facebook-bejegyzésben reagált az eseményekre. A műsorvezetőket és a műsor munkatársait  további döntésig felfüggesztették. A teljes indoklás így szól:

A Tilos Rádió kuratóriuma a Honthy és Hanna című műsort és munkatársainak műsorkészítői jogosultságát a Tilos alapérté...

Posted by Tilos Rádió on Tuesday, 8 March 2016

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!