szerző:
hvg.hu

Az Anyám és más futóbolondok a családból című film rendezője és főszereplője, Fekete Ibolya és Ónodi Eszter szerdán dedikálja is a frissen megjelent kiadványt.

Fekete Ibolya filmjét kritikánkban "az év egyik legszórakoztatóbb magyar mozijának" neveztük, most pedig végre DVD-n is kapható az Anyám és más futóbolondok a családból. A Básti Juli, Ónodi Eszter és Gáspár Tibor főszereplésével készült filmet bemutatója óta mintegy 36 ezer néző látta a mozikban, több helyen jelenleg is műsoron van.

A DVD-megjelenés alkalmából dedikálást is tartanak május 25-én 17:00-tól a Puskin Art moziban, Fekete Ibolya és Ónodi Eszter részvételével, ahol természetesen a frissen megjelent DVD is megvásárolható (az esemény Facebook-linkje).

A DVD angol és német választható felirattal készült, és tartalmazza a film werkfilmjét és előzetesét. A kiadvány 1999 Ft-os áron kerül forgalomba és kapható a DVD-t árusító hálózatokban és a hazai filmes webáruházakban.

Korábbi írásunk a filmről:

Egy szenilis néni memoárja most a legviccesebb a moziban

Woody Allen-i nosztalgikus anedoktázás még nem állt ilyen jól magyar filmnek.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!