szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A januári közös fellépés után újra együtt mutatkozott egy svéd étteremben a legendás négyes.

Videó sajnos nem került elő a közös fellépésről, amelynek apropója az ABBA alapításának ötvenedik évfordulója volt. Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad a Berns Salonger hotelben lépett fel közösen vasárnap este, és a Me And I című dalt adták elő az Expressen híre szerint az ötvenedik évforduló alkalmából.

ABBA. #björnobenny #b&b50 #thankyouforthemusic

Per Sundin (@perurban) által közzétett fénykép,

Lyngstad szerint nagyon érzelmes és nosztalgikus este lett az eseményből amelyre rengeteg svéd zenészt is meghívtak.

Az ABBA négy tagja még januárban mutatkozott együtt nyolc év után, amikor a Mamma Mia! étterem megnyitóján vettek részt közösen.

Benny Andersson korábban kijelentette, ragaszkodik az álláspontjához, miszerint a négy tag soha nem fog a színpadon újra összeállni. Az angol lap híre szerint emellett következetesen kitartanak, egy alkalommal ugyanis az újraegyesülésért felajánlott 1 milliárd dollárt utasítottak vissza.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!