szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már nem tér vissza Tatár Csilla a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorába, a helyét a táncművészeti főiskolát végzett Stohl Luca kaphatja – értesült a Blikk.

A zenei eseményekkel, fiatalos témákkal foglalkozó produkcióból tavaly ősszel, terhessége utolsó hónapjaiban távozott Tatár Csilla. Helyette feltűnt az adásban Stohl András legidősebb lánya, Luca, aki a lapnak azt mondta: ha úgy alakulna, szívesen kipróbálná magát hosszabb távon is bármilyen műsorban, mert szereti az új kihívásokat.

Édesapja, Stohl András eleinte nagyon féltette a színpad és a média világától, próbálta távolt tartani a színháztól és a televíziózástól is, de most már inkább jótanácsokkal látja el szereplései előtt.

A MTVA sajtóosztálya szerint Stohl Lucát vendégműsorvezetőnek hívták be, és ebben a feladatkörben nagyon tehetségesnek bizonyult. Hozzátették, hogy Tatár Csillát valószínűleg nem láthatják a nézők a fiataloknak szóló könnyűzenei műsorban, ő várhatóan a Duna csatorna kiemelt műsorainak háziasszonyaként tér majd vissza.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A brit Nissan szerint ők jól jártak a Brexittel

A brit Nissan szerint ők jól jártak a Brexittel

Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen

Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen

Újfajta kijelzőt kezd gyártani a Samsung, szebb lesz tőle a kép a laptopokon

Újfajta kijelzőt kezd gyártani a Samsung, szebb lesz tőle a kép a laptopokon