szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Péntektől szeptember 25-ig látható az idei ARC kiállítás az Ötvenhatosok terén. Szakértőink mát reggel kommentálták az alkotásokat, most mutatunk néhány képet is.

„Ez az a hely, ahol ott járhat az eszed, ahol akarod! Itt semmi sem kötelező, semmi sem hivatalos, semmi sem elvárt, semmi sem szalonképtelen és semmi sem unalmas! Ez az a hely, ahol az eszedet arra használhatod, amire mindig is szeretted volna: kalandozásra, álmodozásra, felébredésre, felhomályosulásra, kifejezésre, beszólásra, befelé űrhajózásra, szétesésre és összestoppolásra… Ez az a hely, ahol nem kell megfelelned az elvárásoknak, a hivatalos álláspontoknak, a normalitásnak, a beilleszkedésnek, az uniformizálódásnak. Gyere, és engedd szabadon az eszedet Te is!” – olvasható az idei kiállítás beharangozójában.

©

Hát, Tóta W. Árpád kollégánk és a Kétfarkú Kutya Párt vezetője, Kovács Gergely péntek reggel el is látogatott a helyszínre, hogy szakértő szemmel megtekintse a kiállított plakátokat. Itt azt magyarázzák el, hogyan is kell érteni, hogy a Budapest Pride NEM támogatja a melegek házasságát:

Itt pedig a megtekintés többi szakértői észrevétele látható-hallható:

És íme, most néhány fotót is mutatunk olvasóinknak az eseményről:

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!