szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szárnyas fejvadász 2. rendezője és egyik szereplője, Ryan Gosling is elment a 28 éves korában elhunyt díszletmunkás temetésére a gyáli Új köztemetőbe. Tolmács segítségével nyilvánítottak részvétet. Korábban a stáb gyűjtést is szervezett az elhunyt férfi családjának. Az ügyészség nyomozást rendelt el a haláleset ügyében.

Csütörtökön leállt a Szárnyas fejvadász 2. forgatása, a stáb ugyanis részt vett annak a 28 éves díszletmunkásnak a temetésén, aki augusztus 28-án halt meg, miután ráomlott a díszlet az Origo Filmstúdióban - értesült a Velvet.

E. Gábor, aki hónapok óta dolgozott a stábbal, súlyos koponya- és bordatörést szenvedett, a helyszínen meghalt.

A lapnak az elhunyt férfi édesapja azt mondta, hogy fiát a gyáli Új köztemetőben temették el több mint 300 ember jelenlétében. A rokonokon, barátokon kívül ott volt a film rendezője, Denis Villeneuve és egyik szereplője, Ryan Gosling is - mondta. Mindketten tolmács segítségével nyilvánítottak részvétet.

A gyászolók egy szál rózsával érkeztek a temetésre. A stáb a baleset után gyűjtést szervezett a családnak, ebből a pénzből fizették ki a temetést.

Az apa nem tudja, pontosan hogy történt a baleset, csak annyit mondott, hogy Gábor egy kollégájával együtt állt az állványon, aki próbált utánakapni, de nem érte el. A IV. és XV. Kerületi Ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomozást rendelt el.

Meghalt egy magyar díszletmunkás a Szárnyas fejvadász 2. munkálatai közben

A 28 éves férfi a XV. kerületi Origo stúdióban bontotta a díszleteket, amikor rádőlt egy fal. A hollywoodi sztárokat is felvonultató produkció most Etyeken forog, de a halálhírre leálltak a munkálatok.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olasz belügyminiszter: „Elfogadhatatlan” a kijárási tilalom elleni tüntetés

Olasz belügyminiszter: „Elfogadhatatlan” a kijárási tilalom elleni tüntetés

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek

Újabb szintet lépett a türkmenisztáni diktatúra

Újabb szintet lépett a türkmenisztáni diktatúra