szerző:
hvg.hu

RTL Spike néven új szórakoztató csatornát indít a Viacom és az RTL Magyarország.

A hazai tévés piacon eddig ismeretlen formában indít el egy nemzetközileg már bejáratott új csatornát idén decemberben a Viacom – közölte a cég.

A Spike minél sikeresebb hazai elindításáért a Viacom az RTL Magyarországgal fog össze, így az új adó neve RTL Spike lesz.

A csatornán hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatok és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak egyaránt láthatók lesznek.

A programstruktúra kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez.

„A fiatal felnőtteknek szóló Spike az Egyesült Államokban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna, de Európában még az elején tart a bevezetése. Örülünk, hogy Magyarország is az elsők között lehet, ahol látható lesz ez a hiánypótló szórakoztató csatorna – mondta Bartosz Witak, a Viacom International Media Networks közép-kelet-európai és izraeli alelnök-ügyvezető igazgatója.

„Az utóbbi időben már látható egy szorosabb és jól működő együttműködés a két cégcsoport között, ezt emeljük most egy újabb szintre azzal, hogy engedélyt adunk az egyik márkanevünk használatára, így egy olyan megállapodásról beszélhetünk, ami kiaknázza a két cég közötti szinergiákat” – tette hozzá Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Az LMP-n poénkodik Ungár Péter

Az LMP-n poénkodik Ungár Péter

Sportosra hangolták a legújabb Audi A8-ast

Sportosra hangolták a legújabb Audi A8-ast

Sírás lett a vége a szegedi chilievő versenynek

Sírás lett a vége a szegedi chilievő versenynek

Bezár és átalakul a Castro Bistro

Bezár és átalakul a Castro Bistro

Másfél méteres piton rázott fel egy reggeli értekezletet Kínában

Másfél méteres piton rázott fel egy reggeli értekezletet Kínában

Mégis hányszor káromkodik Bradley Cooper a Csillag születikben?

Mégis hányszor káromkodik Bradley Cooper a Csillag születikben?