szerző:
hvg.hu

A Miss Universe döntőjének gyártása 150 millióba került volna, ezt sokallta a megrendelő csatorna.

A TV2 tulajdonosa, Andy Vajna szerint „szemtelenül magas” az összeg, amibe a Miss Universe döntőjének műsorgyártása kerülne. Mint ismert, a verseny tulajdonosa nem más, mint Vajna felesége, Vajna Tímea.

A TV2 legnagyobb műsorgyártója, az IKO 150 milliós költségvetés kért a Miss Universe gyártására, ezt azonban a csatorna túl soknak találta, így elálltak a szerződés megkötésétől. Az azonban nem derült ki, hogy ki vállalná el a Miss Universe sugárzását – írja a Bors. A lap egyik forrása szerint egy rendezvényekkel foglalkozó vállalat készítheti majd az élő show-t.

Azért a promózástól így sem állt el Vajna Tímea, hiszen nemrég Instagramjára töltött fel egy fényképet egyelőre zárva tartó fánkozójáról, ahol a fánkokon a Miss Universe felirat díszelgett.

@missuniversehungary2016 @mrfunk_budapest #missuniversedonut

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!