szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Rádió Rock Facebook-oldalára kikerült talányos poszt szerint milliók keresnek most új kedvenceket, kutatják, melyik lesz az igazi morning show. Továbbá arra biztatja a hallgatókat, hogy kapcsoljanak a csatornára szerda reggel, meglepetésben lesz részük.

A 24.hu-nak sikerült elérnie Kalácska Gábort, a rádió programigazgatóját, aki előzetesen azonban csak annyit árult el, hogy „tökéletes morning show”-ra készülnek.

Biztosat tehát csak a műsorból lehet megtudni, de nincs kizárva, hogy az elmúlt hét botrányos történései után mégis visszatér az éterbe Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!