szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az alkohol miatt futott zátonyra a házassága Angelina Jolie-val - mondta Brad Pitt a GQ Style magazinnak adott terjedelmes interjúban.

A szerdán megjelent interjú az első, amelyet az álompár nyolc hónappal ezelőtti különválása óta adott a színész.

A beszélgetésben a válófélben lévő Pitt elismerte, hogy problémáinak jó részét saját maga okozta. Mint mondta, családalapításkor felhagyott káros szokásai jó részével, köztük a füvezéssel, de továbbra is nagyon sokat ivott és ez problémává vált a házasságban. Fél éve azonban nem iszik egy korty alkoholt sem, sőt nemrég terápiára kezdett járni.

Azt mondta, nagyon sokat ivott, "képes volt az asztal alá inni egy oroszt a vodkájával", emellett érzelmileg elvágta magát másoktól. Egy ponton azonban rádöbbent, hogy így nem élhet tovább. Most egészségesebb életet akar élni, és több időt akar a gyerekeivel tölteni. 

A különválást nagyon megszenvedték a gyerekek, és a szakítás után maga sem volt képes a közös hollywoodi házukban maradni, egy barátjához költözött Santa Monicába - fedte fel. "Túl szomorú volt egyedül" - mondta.

A szakítás óta eltelt időt azzal töltötte, hogy szembenézett gyarlóságaival és kudarcaival, és vállalta hibáit. "Tudom, hogy kiváltságos vagyok, ennek ellenére korábban üres célok követésére fecséreltem az időmet" - vallotta be. Jelenleg a kétkezi kreatív tevékenységekben keres vigaszt. 

A válásról elmondta, feleségével megegyeztek, hogy gyűlölködés nélkül, barátságos módon rendezik vitáikat. A pár három saját és három fogadott gyermeket nevel.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvan Dárdai Pál első győzelme

Megvan Dárdai Pál első győzelme

Igazi otthonmaradós idő lesz a jövő héten

Igazi otthonmaradós idő lesz a jövő héten

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért