szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hajós András már nem akart a TV2 műsorának, a Sztárban sztárnak a zsűritagja lenni, de mégis elvállalta, mert a csatorna továbbra is helyet adott saját műsorának, a Dalfutárnak – írta a Bors.

A Dalfutárért cserébe lesz a Sztárban sztár zsűritagja Hajós András – közölte a Bors.

A lap szerint a csatorna a több szakmai díjjal is jutalmazott és igen népszerű Dalfutárt idén ősszel újra képernyőre tűzheti, azok után is, hogy Hajós András több alkalommal is elmarasztalóan nyilatkozott a TV2 hírműsorairól, egyszer pedig azt mondta: „halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle”.

A tévés többször is elmondta, hogy nem tartozik a csatornához, és szeretne elhatárolódni a politika által befolyásolt tartalmaktól, ami a beszámoló szerint nyilvánvalóan nem tetszett a vezetésnek.

"Azt beszélik, hogy kompromisszumos megoldást ajánlottak Hajósnak" – mondja a lapnak egy névtelenséget kérő forrás. "Csinálhatja tovább a TV2-n a Dalfutárt, cserébe a Sztárban sztárt is elvállalja".

A TV2 csak a jövő héten hozza nyilvánosságra az őszi műsorrendjét, ekkor lehet majd tudni, hogy Hajós Andrást újra leszerződtették.

A csatornánál nem kommentálták a Bors értesüléseit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!