Tetszett a cikk?

Erős volt a szeptember 1960-ban Nagy-Britanniában.

Elmúlt húsz évünk rajongásainak tükrében meglepő, sőt, egyenesen döbbenetes, hogy egy dolog eddig elkerülte a figyelmünket. Mégpedig az, hogy Hugh Grant és Colin Firth egy nap különbséggel született. Firth pontosan 57 évvel ezelőtt, míg Hugh Grant szombaton ünnepelhetett.

Pedig rajongásunk itt kezdődött:

Itt folytatódott:

És itt csúcsosodott ki:

Most viszont csak ennyit jegyeznénk meg: Véletlen? Aligha.

Azért innen kívánunk boldog születésnapot a két művésznek, akik szerencsére a Négy esküvő és egy temetés, a Büszkeség és balítélet és a Bridget Jones naplója óta rengeteg filmben mutathatták meg valódi tehetségüket.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!