szerző:
hvg.hu

Nem igazán elegáns egy bulvárlapon keresztül üzenni, válaszol Facebook-oldalán Mihály Tamás az Omega énekesének, Kóbor Jánosnak.

Mihály Tamás – aki már két évvel ezelőtt is perben-haragban volt anyazenekarával – és az Omega konfliktusáról legutóbb szeptember derekán írtunk. Akkor elmondtuk, Mihály Tamás nem tudja, hogy tagjai-e még a zenekarnak, mert nem hívták sem a zenekar jubileumi sajtótájékoztatójára, sem játszani az új Omega-lemezre, sem fellépni az évi végi arénás koncertre.

A zenekar énekese két napja a Blikknek nyilatkozott: "Nagyon nagy szükség lenne „Misire” az Omegában, ezért is rossz érzés, hogy mindenhol olvassuk elfogult véleményét az együttesről. De nincs ezzel semmi baj, én tiszteletben tartom, hogy az elmúlt évizedeket ő máshogy értékeli. Noha rosszulesik a csapat tagjainak, hogy könyvének két évvel ezelőtti megjelenése óta nem tudtuk tisztázni pontosan, hogyan lehetne ezen az áldatlan állapoton változtatni, számomra ő mindig is Omega-tagja lesz."

Kóbor üzenetére Mihály Facebook-oldalán reagált:

"Hát...Mit is mondjak....
Nem igazán elegáns egy bulvárlapon keresztül üzenni,hisz az én telefonszámom vagy 20 éve nem változott.Nem birunk négyszemközt,na jó még a Trunkos leülni beszélni?És miért nekem kell telefonálnom?Hiszen ő utált ki a zenekarból,a többiek asszisztálása mellett.Miért pont most üzen?
Miért nem hivott,amikor előkészitették az "ÚJ"lemezt,amire küldtem 2 nótát.Nem kellett,úgy tűnik.Pedig ezen a lemezen elfért volna.
Miért nem akkor hivott,amikor az 55 éves turné.és a Papp László előkészitése zajlott.Most a lemez a boltokban,a koncert plakátja kinn a városban(a közreműködők felsorolásával),most odanyilatkozik egyet a sajtónak,hogy jöhetek,ha akarok,de ne legyenek feltételeim.Ez a cikk azoknak az Omega rajongóknak szól,akik változatlanul hiányolnak,és meg kell mutassa hogy én vagyok a rossz,aki nem fogadja el a felé nyújtott kezet.Elfogadtam volna egy fél évvel ezelőtt,de most már azt hiszem késő.Ez igy megalázó,és elfogadhatatlan.Vendégművésznek,elég ciki lenne odamenni.

Az OMEGA iránt érzett változatlan szeretetemmel,és picit fájó szivvel sok sikert kivánok
Mihály Tamás(Misi)"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!