szerző:
Tetszett a cikk?

Nem hívták sem a jubileumi sajtótájékoztatóra, sem a lemezre, sem az évi végi arénás koncertre.

A zenekar alapító basszusgitárosa már két évvel ezelőtt is – szó szerint – perben-haragban volt anyazenekarával.

Mihály Tamás akkor egy az MTI-nek adott Kóbor János-interjú miatt dühödött be, melyben Kóbor azt állította, hogy az Omega 1995-ös lemeze, a Trans and Dance hozott döntő változást a zenekar felállásában, hiszen egyre fontosabb szerepet kapott Szekeres Tamás gitáros és Gömöry Zsolt billentyűs, viszont Molnár György gitáros, Mihály Tamás basszusgitáros és Benkő László billentyűs nem. „Az Omega klasszikus ötösének tartott felállás valójában 1971-től a kilencvenes évekig létezett. Azóta a csapathoz tartozók hol játszanak, hol nem" – hangzott Kóbor állítása.

„De hát ez hazugság!!!! Egészen 2012-ig együtt zenéltünk, erre van néhány százezer tanúm. A most megjelent 4 CD-nek legalább a felét, de lehet, hogy többet én írtam, játszottam, és a mások nótáit is!! Hol van Presser Gábor neve? Ő is ott volt. Ez annyira durva, hogy sajnos kénytelen vagyok ügyvédhez fordulni, és az előadói jogaimat megvédeni, úgyhogy ebből per lesz” – hangzott Mihály válasza, aki egyébként az Omega két évvel ezelőtti felcsúti koncertjére sem ment el.

Mint arról tegnap hírt adtunk, az Omega idén új lemezt ad ki is, és decemberben arénakoncertet ad. Mindezt pedig szeptember 23-án sajtótájékoztatón jelenti be.

Mihály Tamás sem ezen, sem azon nem lesz ott, s nem szerepel a lemezen sem.

Kérdésünkre, hogy az Omega tagja-e még, azt válaszolta, hogy nem tudja, és azért nem tudja, mert nem is hívták sem a koncertre, sem a sajtótájékoztatóra, sem a lemezre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszivárgott pontszám: ilyen erős lehet a Snapdragon 875 mobilos csúcsprocesszor

Kiszivárgott pontszám: ilyen erős lehet a Snapdragon 875 mobilos csúcsprocesszor

Kisebb havazás jön a hétvégén

Kisebb havazás jön a hétvégén

Furcsa jelzéseket küldött a mobilokra a budapesti City Taxi alkalmazása

Furcsa jelzéseket küldött a mobilokra a budapesti City Taxi alkalmazása