Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Az utolsó Jediket rendező Rian Johnson elárulta, már korábban megegyezett a Lucasfilmmel arról, hogy az új történet mely elemeit ne használják a felvezető kampányban.

Előbb óva intett mindenkit a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetesétől, majd felülírva korábbi Twitter-bejegyzését mindenkit a trailer megtekintésére buzdított Rian Johnson.

A decemberben érkező, új Star Wars-mozi rendezője később a Yahoo-nak elárulta, hogy már minimum egy évvel ezelőtt megállapodtak a Lucasfilmmel, hogy mit nem használhatnak fel a film felvezető kampányában a teljes élmény érdekében. A tiltólista egyetlen eleme sem láthat napvilágot a premierig semmilyen körülmények között.

Johnson az internetes közösséget teljesen lázba hozó új cuki lényekről, az előzetesben is felbukkanó porgokról is beszélt a interjúban. "Már eleged van belőlük?" – kérdezett vissza nevetve a kérdésre a rendező, aki aztán elmagyarázta, hogy a porgok kis szerepet játszanak a filmben, és a történet szempontjából ők jelentik majd a humorfaktort a drámai sztoriban.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 13-án debütál a hazai mozikban.

 

Még három hónap: minden, amit eddig tudunk a Star Wars 8-ról

December 14-én jön a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyhez hamarosan végre megkaphatjuk a teljes előzetest. De addig is nézzük, mit tudunk Carrie Fisher utolsó filmjéről, amelyben a jól ismert szereplők mellett új cuki lények és sztárszínészek is feltűnnek majd.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!