szerző:
hvg.hu

Azt nem árulta el, hogy ki.

A 41 éves színésznő az ELLE magazin egy díjátadó eseményén beszélt saját élményeiről, és elárulta, őt is zaklatták még tiniként, karrierje kezdetén - írja a People.

"Igazi undort érzek a rendező iránt, aki 16 éves koromban zaklatott, és dühös vagyok azokra a producerekre és ügynökökre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatás a feltétele annak, hogy dolgozhassak" - mondta Witherspoon, aki hozzátette, nem is ez volt az egyetlen eset a karrierje során, hogy szexuálisan zaklatták, de nem szokott ezekről beszélni.

Mint mondta, most viszont, hogy sok bátor nő végre kimondott olyan dolgokat, amiket korábban a szőnyeg alá kellett söpörniük, így ő is kevésbé érezte magát magányosnak a saját esetével. Witherspoon azt mondta, reméli, hogy ez lesz az "új normális", hogy az ember beszél az ilyen esetekről.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!