szerző:
hvg.hu

Emeli Sandé tavaly júliusban amúgy is csak pár dallal érkezett volna, most viszont teljes koncertet ad.

Február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

A skót soul/R&B-énekesnő másodszor lép fel Magyarországon, 2015-ben Veszprémben koncertezett. Nyáron az utolsó pillanatban mondta vissza vizes vb-s fellépését.

2009-ben a Chipmunkkal közös Diamond Rings című számmal vált ismertté, 2010-ben a rapper Wiley-val dolgozott a Never Be Your Woman című dalon. 2012-ben a Brit Awardson a kritikusok díját kapta.

Első szólódala, a Heaven 2011-ben jelent meg, bemutatkozó nagylemeze, az Our Version Of Events egy évvel később, 2012-ben – 10 hétig vezette a brit slágerlistát, több mint 1 millió példányban kelt el.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!