szerző:
hvg.hu

Bryan Singer menesztése után gyors döntést hozott a gyártó csapat.

Mint arról hírt adtunk a korábbi rendező távozása után rövid időre felfüggesztették a Bohemian Rhapsody című film forgatását, majd szerződést is bontottak SIngerrel.

Az utódja Dexter Fletcher, aki többek közt az Eddie, a sas című film rendezőjeként vált ismertté. A forgatás a jövő héten folytatódik.

Ami a film körüli hercehurcát illeti, korábban komoly feszültség volt többek közt a korábbi rendező, Singer és a majd a Freddy Mercury szerepében látható Rami Malek (Mr. Robot) között – utóbbi a rendező profi hozzáállását kérdőjelezte meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!