szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A már az első részben is feltűnő Johnny Depp játsza Gellert Grindelwald szerepét a készülő Harry Potter-film, a Legendás állatok és megfigyelésük 2-ben. Az alkotókat nem tántorítja el, hogy Depp exfelesége erőszakkal vádolja a színészt.

Az Albus Dumbledore ellenfelét alakító amerikai színészt volt felesége, Amber Heard vádolta meg fizikai és verbális erőszakkal. Ezután sok rajongó fejezte ki nemtetszését, hogy Depp szerepet kap a filmben. Ezekre a kritikákra válaszolt a brit írónő a honlapján.

Mint írja, a film készítőivel átgondolták a szerep újraosztását, ám végül kitartottak Johnny Depp mellett, és kifejezetten örül, hogy ő játssza ezt a fontos szerepet.

Úgy érzi, mindenkinek kötelessége tiszteletben tartani a két művész döntését, valamint arra való törekvéseiket, hogy továbblépjenek magánéletükben.

Rowling élete egyik nagy örömforrásának tartja a Harry Pottert övező hatalmas, összetartó rajongói közösséget.

Sorait azzal a gondolattal zárja, miszerint akár fikciós, akár valódi világról beszélünk, mindannyiunknak azt kell tenni, amit a helyesnek vélünk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kémfotón az izgalmasnak ígérkező új BMW M4 CSL

Kémfotón az izgalmasnak ígérkező új BMW M4 CSL

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

A japánok az óceánba öntik a fukusimai atomerőmű radioaktív vizét

A japánok az óceánba öntik a fukusimai atomerőmű radioaktív vizét