szerző:
hvg.hu

Az új Óriás-albumhoz eddig csak szövegvideók készültek, most végre itt az első igazi kisfim.

A zenekar Minden villany ég című albumáról itt írtunk tavaly. "Az addig is kitűnő koncertzenekarként és szimpatikus együttesként számon tartott, indulásakor ígéretesen startoló, később kissé a mezőnybe beleszürkülő zenekar a bátran kísérletező Minden villany ég című lemezzel markánsan megújította önmagát, a dalszerzés frontján is a legjobbat hozta ki magából, de az addig is karakteres szövegírónak számító Egyedi lírikusként is szintet lépett", írtuk akkor.

A most megjelent klipet a zenekar a PUR E stábjával és Bathó Gabriella táncossal készítette el. „Egy kifejező klipet szerettem volna készíteni, ahol a főszereplő áttöri a határait, hogy a dallal közösen érjen egy felszabadult, súlytalan állapotba” – mondta el Egyedi Péter, aki az alapötletért és a rendezésért is felelt.

©

„A dal lüktetése sugallta, hogy táncos videót készítsünk, de semmiképp sem szerettem volna – és nem is tudtunk volna – hagyományos tánc-klipet készíteni. A klip főszereplője, Bathó Gabi elképesztően nyitott volt, hogy a hagyományosabb elemeken túl új, nem szokványos megközelítéseket is találjunk. Hihetetlen alázattal és munkával segített minket, hogy izgalmas, a gravitáció törvényeit megkérdőjelező jeleneteket mutathassunk egyszerűen elforgatott képekkel” – tette hozzá Egyedi.

Az Óriás idén tavasszal 5 vidéki nagyvárosba (Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Miskolc, Kecskemét) látogat el a The Devil’s Trade társaságában, áprilisban pedig ismét Budapesten, az Akváriumban játszik.

És akkor a klip:


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Leválthatják Mark Zuckerberget a Facebook éléről

Leválthatják Mark Zuckerberget a Facebook éléről

Olcsóbb lett a benzin és a gázolaj

Olcsóbb lett a benzin és a gázolaj

Összefogott a Greenpeace és a Radiohead énekese – videó

Összefogott a Greenpeace és a Radiohead énekese – videó

Gázából megint rakétákkal támadnak a terroristák

Gázából megint rakétákkal támadnak a terroristák

A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont

A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont

Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben

Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben