szerző:
hvg.hu

A Tysont alakító Kiss József február 2-án hunyt el. Súlyos sérüléseibe a kórházban halt bele.

A budakeszi Fő utcában, a városháza előtti zebránál ütötte el egy figyelmetlen autós február 2-án, délután az 51 éves Kiss Józsefet, aki Tysont alakította az Argo-filmekben. Gerinc- és koponyatörést szenvedett, nem sokkal kórházba szállítása után hunyt el – írja a szerdai Blikk.

A lapnak a baleset hírét a rendőrség megerősítette. Az egyik helyi portál szerint a férfit a helyszínen még újra tudták éleszteni.

Kiss Józseftől a Facebookon búcsúzott el Árpa Attila, az Argo-filmek rendezője és a Tankcsapda együttes is.

A kétgyermekes Kiss József egy interjúban mesélt korábban arról, hogy a Necropolis című film révén került a kamera másik oldalára. A filmgyárban dolgozott, volt helyszínbiztosító, büfés, világosító, majd éppen kellett egy kopasz színész, és ezzel a szereppel végül őt bízták meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!