szerző:
hvg.hu

Nem lesz megtartva az Igenis, miniszterelnök úr Pécsen, mert "csak".

Megérkezett a hivatalos értesítés arról, hogy a pécsi Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. nem vállalja az Igenis, miniszterelnök úr című előadás megtartását, indoklást azonban nem fűztek hozzá – írták ki a darab Facebook-oldalára.

 

Furcsán derült ki, hogy nem lesz előadás: az alkotógárda onnan vette észre, hogy baj van, hogy leállították a jegyértékesítést, illetve a pécsiek kiírták a Facebookra, hogy a darab elmarad. Május 27-én lett volna a vendégelőadás, amit nagyjából februárban kezdtek leszervezni. Az előadás vendégszereplését a választás után néhány nappal fújták le.

A csipkelődő darabban Alföldi Róbert a miniszterelnök kabinetfőnökét játssza. Alföldit "eléggé elszomorította" az eset.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!