szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aztán átvette a műsorvezető szerepét.

Kedden lesz az utolsó Alinda című műsor a HírTV-n, melynek vendége Alföldi Róbert színész, rendező. Alföldit többször hívták a műsorba, de mindig nemet mondott. Korábban azt nyilatkozta, a G-nap előtti HírTV annyira megbántotta, hogy nem akarja legitimálni semmilyen szinten a műsort. Most meggondolta magát. Az Alinda első adására hiába hívták, később is hiába próbálkoztak.

Alföldi egy éve a Magyar Narancsnak azt mondta, Veiszer Alindához bármikor elmenne, de

"attól a csatornától azért kaptam rendesen, köztük nagyon alpári támadásokat a Nemzeti idején. Volt pár év, amikor elég rendesen belemásztak az életembe. Nem hiszek abban, hogy ha Simicska összeveszik a nagyfőnökkel, és kevesebb pénzt keres, akkor egyik pillanatról a másikra megváltozik, hogy mit gondol a világról, és azt hitelesen tudja képviselni. Miközben nagyon bonyolulttá teszi a kérdést, hogy lassan a legellenzékibb napilap lesz a Magyar Nemzet, és az a tévécsatorna tényleg megváltozott, próbálja a tényeket és a valóságot közvetíteni, ami korábban egyáltalán nem érdekelte. De akkor mikor volt hiteles, mikor képviselte azt, ahogy valóban látja a világot? Valamiért még mindig összeszorul a gyomrom, ha meglátom azt, hogy HírTv."

Az utolsó adásra viszont azonnal igent mondott. Döntése okait az adásban részletezi majd, előtte nem akart erről beszélni. Veiszer Alinda a hvg.hu-nak azt mondta, az utolsó három adásra olyan embereket hívtak - Alföldi mellett Presser Gábort és Závada Pált -, akik korábban szintén a tévé múltja miatt nemet mondtak. Most mindenki egyből igent mondott. Az Alföldis adásban az lesz a különleges, hogy átvette a műsorvezető szerepét és ő tett fel kérdéseket, ez odáig fajult, hogy a ledfalon is lecserélték néha a feliratot Alindáról Alföldire. A műsorban szó lesz sikertelenségről, szorongásokról és arról is, van-e értelme annak, amit ők csinálnak a magyar kulturális közéletben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea

Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea

Miért nem kerülnek előre az oltási tervben az óvodai és iskolai dolgozók?

Miért nem kerülnek előre az oltási tervben az óvodai és iskolai dolgozók?

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését

444.hu: Nem javasolták a külső szakértők az orosz vakcina engedélyezését