szerző:
hvg.hu

Újabb nevek kerültek nyilvánosságra a Hír TV-ből távozók közül. Szöllősy Györgyi mellett más ismert arcok is távoznak a hírcsatornától.

Veiszer Alinda megerősítette az Indexnek, hogy őt is elbocsátják a Hír TV-től, gazdasági okokra hivatkozva. Úgy fogalmazott: „még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet".

Hozzátette: egy kicsit azért meglepődött, mert Alinda című műsora nézettsége folyamatosan nőtt, "ekkora sikert kultúrában még sehol nem tudtam elérni". Május végéig látható a műsor a Hír TV-n.

Veiszer Alinda 2015 szeptemberében került a Hír TV-hez.

Az Index információi szerint elbocsátották a csatornától M. Kiss Csabát, Szöllősi Györgyit, D. Bányász Gergőt és Pataky Enikőt is. A hvg.hu úgy tudja: Péterfi Juditnak is felmondtak. Marad viszont Kálmán Olga műsora, és a Szabadfogás is Dévényi Istvánnal.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!